Goodies

Pentru ca ne luam in serios suficient cat sa nu ne luam prea in serios, va prezentam mai jos cateva delicii imobiliare care ne-au luminat ziua. OK, cateva le-am pescuit pe internet iar altele le stim de la bunicile noastre Ne-am gandit ca ar fi bine sa fiti informati inainte de a cumpara o casa:

Se spune ca:

1

Cand alegeti o casa, trebuie sa va aduceti pisica la vizionare: poate detecta energiile negative si fantomele. Astfel, daca pisica fuge, ati face bine sa o urmati!

2

Sarea presarata pe pragul unei case noi, va proteja casa de rau.

3

Aduce noroc sa puneti o moneda in temelia unei case nou construite (OK, putem sa facem noi acest lucru pentru dumneavoastra pentru ca livram apartamente la cheie). Mai mult, in Filipine se spune ca daca imprastiati monede in sufragerie invitati prosperitatea in casa.

4

in China se spune ca daca pretul de cumparare sau de inchiriere contine cifra 8, e un semn de noroc si prosperitate. Asa ca, daca apartamentul ales de dumneavoastra contine un 8 in pret, sunteti norocos!

5

Daca aveti furnici in casa, va veti imbogati. Este posibil ca in acest caz sa aveti plangeri importiva noastra pentru o izolare proasta, dar poate ar trebui sa va ganditi de doua ori inainte sa le trimiteti...

Niciodata sa nu faceti asta pentru ca aduce ghinion:

Va incuiati afara;

Va mutati in casa noua intr-o vineri, intr-o sambata sau intr-o zi ploioasa. Cea mai recomandata zi pentru aceasta este joi.

Atunci cand va mutati in casa noua, aduceti o matura veche- va aduce dezordine si saracie.

Va faceti patul duminica;

Primiti drept cadou de casa noua un cutit: se spune ca va “taia” prietenia cu persoana care vi-l aduce. Returnati-l iar daca persoana care vi l-a adus nu il primeste inapoi, dati-i o moneda in schimb. Va alunga pericolul.

Puneti o oglinda in fata usii de la intrare: se spune ca reflecta energia pozitiva si nu ii permite sa intre in casa;

Lasati ferestrele de la dormitor deschise pe 1 noiembrie- sufletele mortilor umbla libere in acea zi (cel putin in Spania);

Maturati in casa dupa asfintit- veti „matura” norocul (se spune in Africa de Vest).

Daca doriti sa mai primiti si alte informatii, va rugam sa completati formularul.

* Acest site contine doar informatii cu caracter pur orientativ si, prin urmare, nu sunt contractuale.